Regler

Hundeejeren skal have gyldig, lovpligtig ansvarsforsikring på hunden(e).

Skader, hunden(e) måtte forvolde under turen, skal behandles af hundeejerens forsikring.

Der ydes ingen erstatning for evt. bortkomne eller tilskadekomne hunde.

Hunden(e) skal være fri for smitsomme sygdomme som kennelhoste, skab m.m.

Hunden(e) må ikke bære kædehalsbånd.

Hunden(e) skal være forsynet med hundetegn, og være chippet eller øremærket.

I tilfælde af at hunden(e) bliver syg(e) eller kommer til skade vil jeg prøve at kontakte ejeren. Skønner jeg det nødvendig vil jeg kontakte en dyrlæge, regningen betales af ejeren.

 

Hundeejeren har pligt til at oplyse om evt. løbetid, og jeg forbeholder mig ret til at aflyse luftning af en løbsk tæve. Der afregnes ikke for luftning som aflyses på grund af løbetid såfremt tidsfristen for afbud overholdes.

 

Skulle jeg alligevel komme afsted med en løbsk tæve er det på ejerens eget ansvar og der ydes ingen erstatning for evt. parring og udgifter i forbindelse hermed.

 

Hunden(e) skal være godt socialiserede og kunne begå sig mellem andre hunde og mennesker, da der er flere hunde med på turen.

Hunden(e) skal være rimelig stabile i indkald, da den bedste tur er en tur hvor den kan løbe løs.


Jeg tager forbehold for egen sygdom, voldsomt vejr og evt. problemer med bilen, og der afregnes ikke for den pågældende dag.

Evt. afbud skal meddeles senest dagen før kl. 18. Der afregnes ikke ved overholdelse af tidsfristen, ellers kræves fuld betaling. 

Månedsaftale og faste ugedage afregnes forud hver den 1. + 8 dage. Betaling sker enten kontant eller ved kontooverførsel. Enkelte luftninger betales dog altid kontant på selve dagen for luftningen.

Ved første køb af månedsaftale eller faste ugedage er der en prøveperiode på 3 luftninger, hvor begge parter kan opsige aftalen og restbeløbet refunderes.

Ved månedsaftale og faste ugedage kan begge parter opsige aftalen senest 14 dage før en månedsperiode udløber.

Prisændringer vil blive varslet på hjemmesiden senest en måned før de træder i kraft. For kunder med månedsaftale eller faste ugedage vil dette også blive skrevet i hundens kontaktbog.

 

Standardluftning sker i tidsrummet mellem 10-16. En standardtur varer min. 45min.


Ferielukning skrives i hundens kontaktbog eller via mail/sms senest 2 uger før lukningen. Ligeledes er hundeejeren forpligtet til at oplyse om ferie senest 14 dage før,
hvis der er tale om månedsabonnement eller faste ugedage.

Ved aflevering af hunden(e) sendes en sms om hvornår den er hentet og afleveret, hvor vi har været, og hvis der har  
været noget særligt at bemærke.