Hvordan foregår det?

Allerførst! Din hund skal den være venlig og omgængelig og kunne begå sig blandt andre hunde og mennesker uden problemer! Den behøver ikke ligefrem noget mesterskab i lydighed, men den skal være rimelig til indkald og ikke have alt for meget halm i ørene når den får øje på andre hunde og mennesker vi møder undervejs -den skulle jo gerne  med hjem igen! WaouSmiler stortDerudover skal den  - alt efter race og størrelse - have en vis alder for at komme med. Den skal være minimum 5-8 mdr, evt. mere hvis det er en stor race. Er din hund ikke gammel nok endnu, kan et hvalpebesøg måske være af interesse. Et hvalpebesøg varer ca. 30 min., og inkluderer at hvalpen bliver luftet i haven eller lokalområdet.
 
 
Introduktion:  

Hvis du er interesseret i at få luftet din hund, aftaler vi et tidspunkt for et introduktionsbesøg. Så kan vi alle hilse på hinanden, og jeg prøver at tage den med på en kort tur i området, for at fornemme om hunden vil være tryg ved at gå med. For mange hunde er det lidt grænseoverskridende at gå med en fremmed, men de plejer hurtigt at tø op.Smiler
Derudover tager vi en snak om din hunds personlighed, er der noget den er bange for, nogen særlige ting at være opmærksom på. Kan jeg låse mig ind til den, hvis den er alene osv.

Introduktionsbesøget koster 195,-
Introduktionsbesøget er ikke bindende.
 
Derefter:
 

Når hunden er introduceret, foregår det på den måde at jeg kører en opsamlingstur og henter de hunde der skal med på turen.

Så kører vi en tur på stranden eller i skoven og går en tur på minimum 45 min.


Er du ikke hjemme når hunden hentes og afleveres, sender jeg en sms hvor jeg skriver hvornår hunden er hentet og afleveret, hvor vi har været, og om der er noget særligt at bemærke. 

Du kan forvente at din hund er ude af huset  ca. 1-3 timer, alt efter hvor på ruten den bor.

Holdenes størrelse varierer fra 3-5, alt efter hundenes geografiske placering, deres størrelse og lydighed samt ikke mindst deres kemi.


Af sikkerhedshensyn er hundene i bure under transporten. Jeg har vand og godbidder med.


Og sidst men ikke mindst! Du er selvfølgelig altid velkommen til at gå med på din hunds luftetur hvis du vil se hvordan det foregår! Den vil i så fald være under din egen kommando.Smiler